Hjertet Af Herning

MØLLEHØJ

INTERESSELISTE


I "Hjertet af Herning" på den gamle møllegrund bygges 42 nye arkitekttegnede lejligheder.

ADRESSE

Møllegade, Herning

* Vejledende tegning


På Møllegade i Herning opføres 42 nye arkitekttegnede lejligheder til udlejning. Lejlighederne får alle store vestvendte altaner om mod en rolig gård, hvor udsigten og solen er i højsæde. I gårdrummet skal livet leves i små oaser med hyggelige mødesteder, grønne områder og godt naboskab. 


Tæt på skole, indkøb, gågade, caféer, busforbindelse, park, døgnåben tankstation m.v., er Møllegade en af de mest centrale placeringer i Herning midtby, med flotte udviklingsplaner i området. 


Byggeriet udføres i gode materialer og efter de nyeste byggenormer, så der er taget hånd om et godt indeklima samt et meget lavt energiforbrug. Udover trappeopgang betjenes alle lejligheder med elevator, som også er stor nok til at kunne bruges til båretransport. 

 

Der er forskellige størrelser at vælge imellem. Lejlighederne bliver på 77, 97 og 111 m2 samt enkelte på mellem 174 og 188 m2.

 

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores interesseliste, og pr. email samt invitation til vores VIP aften og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for udlejningen.


Med venlig hilsen
BBB Ejendomme